Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАЛИ ЮВІЛЯРОК ВОЛИЦЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Дата: 18.01.2021 13:51
Кількість переглядів: 493

Фото без опису

Днями свій славний життєвий ювілей відзначили двоє мешканок Улашанівської громади. Із цієї приємної нагоди староста Волицького старостинського округу Любов Власюк від імені сільського голови разом із керівниками місцевих господарств – СГК «Улашанівський» Андрієм Теслюком та СТОВ «Батьківщина» Станіславом Сорочинським, – завітали до ювілярок, аби висловити свої щирі слова вітань…

Фото без опису

Тетяна Григорівна Комар, мешканка села Волиця, свій славний 80-річний ювілей відзначила 14 січня. Непрості випробування випали на долю цієї мужньої і працьовитої жінки. Коли дівчинці виповнився лише рік, вона стала круглою сиротою. Доглядав за онукою 90-річний дідусь, а згодом – тітка, яка і дала Тетяні Григорівні путівку у життя.

Жінка усе своє життя пропрацювала телятницею у колгоспі імені Чапаєва. Праця була нелегкою, адже вся робота виконувалася вручну. За плечима Тетяни Комар 40 років трудового стажу.   

Разом із чоловіком Леонідом Юхимовичом, нині покійним, зростили та виховали трьох доньок. За свою душевну щирість та доброту має велику повагу від односельців.

***

Фото без опису

Свій 80-річний ювілей мешканка села Губельці Надія Василівна Василюк відзначила 13 січня. Усе своє життя ця невтомна жінка пропрацювала ланковою у колгоспі імені Чапаєва, має 40 років трудового стажу. Разом із чоловіком, нині покійним, Віктором Антоновичем, зростили трьох доньок та мають 6 онуків і 11 правнуків.  

***

Дорогі ювілярки!

Йдуть прожиті роки і їх не повернути. На ваше довге життя випало

багато випробувань, багато було прожито і пережито. Ми щиро вітаємо вас з ювілеєм, захоплюємося вами, віддаємо вам свою любов, повагу та вдячність.

Бажаємо довгих і щасливих років у колі рідних і близьких. Здоров’я вам, радості, турботи та родинного тепла.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь