A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛАСЯ РОБОЧА НАРАДА З ГОЛОВОЮ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Дата: 20.01.2021 20:12
Кількість переглядів: 533

Фото без опису

Фото без опису

Сьогодні, 20 січня, голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк завітала з робочим візитом до Славути з приємною місією – вручити 71 страховий сертифікат медичним працівникам Славутського Центру первинної медико-санітарної допомоги.

По завершенні урочистої частини голова обласної ради провела робочу нараду із головами місцевих об’єднаних територіальних громад та заслухала низку хвилюючих їх запитань.

Сільський голова Микола Гизимчук взяв участь у робочій нараді та звернувся до очільниці області із проханням посприяти вирішенню наболілих питань.

Зокрема, Улашанівська сільська рада занепокоєна ситуацією, яка склалася на державному підприємстві ДП СГП «Хмельницьке». Окрім того, впродовж року до сільської ради надходять звернення від небайдужих мешканців села Цвітоха та громадян, які проживають на території сільської ради щодо негативної ситуації, яка склалася на самому підприємстві та на земельних ділянках, які належать ДП «Агроспецсервіс».

Так, з 2011 року ці підприємства не сплачують податки на землю та продовжують нарощувати заборгованість. Слід зауважити, що територія ДП СГП «Хмельницьке» перебуває без охорони, що призводить до розкрадання державного майна.  Також за підприємством не зареєстровано право постійного користування земельними ділянками та за їх використання не сплачується земельний податок.

Державне підприємство «Агроспецсервіс»  обробляючи частину землі, яка належить йому на праві постійного користування, площею 897, 911 га не сплачує податки і не подає податкову декларацію про сплату за землю та податкову декларацію на прибуток підприємств. Інша частина землі не обробляється підприємством і заросла чагарниками та молодими соснами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь