A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ КОМІСІЇ

Дата: 21.01.2021 18:55
Кількість переглядів: 495

Фото без опису

Фото без опису

Сьогодні, 21 січня, у залі засідань громадської приймальні Улашанівської сільської ради відбулося засідання постійної комісії з питань комунальної власності, землеустрою та природокористування, транспорту, будівництва і житлово-комунального господарства.

Засідання відбулося під головуванням голови цієї постійної комісії Олександра Гарбарука за участі сільського голови Миколи Гизимчука та семи членів комісії.

У ході проведення засідання члени комісій розглянули важливі питання, які винесені на розгляд депутатів на третю сесію Улашанівської сільської ради VIII скликання.

Улашанівський сільський голова Микола Гизимчук проінформував присутніх про затвердження своїх заступників – заступника з питань діяльності виконавчих органів влади Д.В. Бойчака, О.П. Лавренчука, а також про затвердження на посаду керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Улашанівської сільської ради О.В. Олінійчук.

Секретар Улашанівської сільської ради Лариса Мазур довела присутнім інформацію про звернення щодо недопущення підвищення цін/тарифів на житлово-комунальні послуги.

Начальник відділу архітектури і землеустрою Іван Дзюба доповів стосовно затвердження Положення про фонд охорони навколишнього природнього середовища  Улашанівської сільської ради; про внесення змін до Програми охорони навколишнього природнього середовища Улашанівської сільської ради на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням 2-ї сесії VIII скликання від 23.12.2020 №2-2/2020; про зміну найменування комунального підприємства та затвердження статуту в новій

На завершення головний спеціаліст-землевпорядник відділу архітектури та землеустрою Ірина Гончаренко надала інформацію стосовно низки земельних питань, які стосувалися затвердження відсоткової ставки орендної плати за земельні ділянки під об’єктами АТ «Хмельницькобленерго» по Улашанівській сільській раді; про затвердження документації із землеустрою та посвідчення права комунальної власності за Улашанівською сільською радою; про виділення земельних ділянок із земель запасу Улашанівської сільської ради та інші. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь