A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ

Дата: 25.01.2021 16:15
Кількість переглядів: 479

Фото без опису

Сьогодні, 25 січня, у залі засідань громадської приймальні Улашанівської сільської ради відбулося засідання постійної комісії з гуманітарних питань та з питань бюджету, підприємництва, економічного розвитку та регуляторної діяльності.

Засідання відбулося під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету, підприємництва, економічного розвитку та регуляторної діяльності Петра Семенчука за участі сільського голови Миколи Гизимчука та членів комісії.

На порядок денний засідання комісій було запропоновано низку важливих питань.

Зокрема, за першим питанням щодо затвердження на посаду заступників Улашанівського сільського голови Дмитра Бойчака та Олексія Лавренчука, а також на посаду керуючого справами Оксану Олінійчук присутніх проінформував сільський голова Микола Гизимчук.

Далі секретар сільської ради Лариса Мазур довела до відома присутніх членів комісії інформацію щодо звернення про недопущення підвищення цін/тарифів на житлово-комунальні послуги.

Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Оксана Олінійчук повідомила про утворення Служби у справах дітей, сім’ї і молоді; про внесення змін до рішення сільської ради від 17.12.2020 №8-1/2020 «Про затвердження структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів»; про утворення виконавчого комітету Улашанівської сільської ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу; про внесення змін до рішення сільської ради від 11.02.2019 №9 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення Улашанівської сільської ради на 2019-2021 роки та Положення про надання матеріальної допомоги громадянам».

Про Програму харчування дітей із групи соціального ризику, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах Улашанівської сільської ради на 2021-2025 роки проінформував членів постійних комісій заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Бойчак Дмитро.

У свою чергу начальник відділу загальної та організаційної роботи Любов Китюшко-Шатковська надала інформацію про внесення змін до Положення про старосту, затвердженого рішенням першої сесії VIII скликання від 17.12.2020 № 18-1/2020. Про затвердження Програми організації громадських робіт на території Улашанівської сільської ради на 2021 рік.

Про внесення змін до рішення Улашанівської сільської ради VІІ скликання від 23.12.2020 № 12-2/2020 «Про сільський бюджет на 2021 рік» надала інформацію начальник фінансового відділу Кухарчук Валентина.

Начальник відділу архітектури і землеустрою Іван Дзюба проінформував про визнання такими що втратили чинність рішення Улашанівської сільської ради; про зміну найменування комунального підприємства та затвердження Статуту в новій редакції, а також про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Улашанівське» на 2021 - 2025 роки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь