A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛАСЯ ТРЕТЯ СЕСІЯ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 27.01.2021 18:18
Кількість переглядів: 816

Сьогодні, 27 січня, у залі засідань громадської приймальні відбулася третя сесія Улашанівської сільської ради під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука.

На порядок денний сесії було винесено 92 важливих для життєдіяльності громади питання.

Так, в ході сесійного засідання депутати прийняли рішення щодо затвердження на посаду заступників сільського голови Дмитра Бойчака та Олексія Лавренчука, а також керуючої справами Оксану Олінійчук.

У ході сесії депутати підтримали рішення направити відповідне звернення щодо недопущення підвищення цін/тарифів на житлово-комунальні послуги та звернення щодо повернення пільгового тарифу на електроенергію населенню зони спостереження Хмельницької АЕС.

Депутати Улашанівської сільської ради також проголосували за утворення виконавчого комітету Улашанівської сільської ради, його чисельність та затвердили його персональний склад. Крім того, було прийнято рішення щодо утворення Служби у справах  дітей, сім’ї і молоді, створення якої стало необхідним зважаючи на ліквідації такої служби при Славутській РДА.

Одним із важливих питань, які були запропоновані до розгляду сесії,  стосувалося Програми харчування дітей із групи ризику, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах закладів середньої освіти Улашанівської сільської ради на 2021-2025 роки.

Окрім того, депутати прийняли рішення щодо зміни найменування комунального підприємства в селі Ногачівка на КП «Добробут» та затвердили його статут в новій редакції.

Решта рішень сесії стосувалися понад 70 земельних питань, які в основному стосувалися виділення громадянам земельних ділянок із земель запасу Улашанівської сільської ради.

В цілому сесійне засідання пройшло конструктивно із жвавим обговоренням питань порядку денного.

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь