A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ЗВЕРНЕННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МИКОЛИ ГИЗИМЧУКА З НАГОДИ ДНЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ

Дата: 29.01.2021 09:00
Кількість переглядів: 435

Фото без опису

Шановні жителі Улашанівської громади!

Багато знакових подій пережив український народ за всю історію свого існування, але, на жаль, ледь не кожна сторінка нашої історії омита кров’ю Героїв.

Сьогодні, 29 січня, виповнюється 103-тя річниця з дня тих подій, коли  поблизу станції Крути кілька сотень київських студентів та гімназистів вступили у нерівний бій з чотирьохтисячною більшовицькою армією. Герої Крут призупинили наступ російсько-більшовицьких військ на столицю України, що дало змогу урядові Української Народної Республіки добитися її міжнародного визнання на мирних переговорах у Бресті. Це було перше у ХХ столітті офіційне визнання нашої держави, що утвердило на політичній карті Українську державу.

 Подвиги молодих хлопців, справжніх патріотів України – це не просто наша історія, це – приклад для кожного, хто серцем вірний своїй Батьківщині та гідно захищає її територію від ворожого вторгнення.

Нині на сході України триває війна, яка забирає життя патріотів, таких же юних хлопців, як і тих, які в 1918 році боролися за майбутнє нашої країни.

Схилімо в цей день наші голови в глибокій пошані перед їхньою світлою пам’яттю. Вони завжди залишаться Героями та  взірцем палкої любові до Батьківщини.

З повагою – сільський голова Микола Гизимчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь