A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

«СОЦІАЛЬНА ГРОМАДА» НА ЧАСІ

Дата: 18.02.2021 17:56
Кількість переглядів: 615

     Фото без опису

      Сьогодні, 18 лютого, головний спеціаліст відділу з гуманітарних питань Улашанівської громади Ольга Дербугова провела робочу нараду зі старостами старостинських округів щодо застосування програмного комплексу «Соціальна громада», роботу над впровадженням якого нещодавно розпочали у громаді.

      Програмний комплекс «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» – це клієнт-серверний WEB-додаток, який розроблено з метою наближення адміністративних послуг соціального характеру на рівні територіальної громади: державних допомог, субсидій та пільг. Він проводиться із застосуванням електронного документообігу згідно з вимогами законодавства України про захист персональних.

     Цей програмний комплекс об’єднує у єдиному інформаційному середовищі «фронт»-офіси прийому документів від населення, що знаходитимуться у кожному старостинському окрузі, Центрі надання адміністративних послуг у селі Улашанівка із так званим «бек»-офісом відділення соціального захисту населення, де приймається рішення про надання адміністративної послуги соціального характеру. Такий механізм взаємодії пришвидшить процес документообігу від моменту подачі заяви до прийняття рішення про призначення чи відмови у соціальній послузі.

   До слова, ця робоча зустріч є першою ластівкою до успішного використання програмного комплексу, адже її впровадження потребує подальших напрацювань та відповідної технічної підтримки.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь