A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАЛИ ЮВІЛЯРОК

Дата: 25.02.2021 15:12
Кількість переглядів: 474

 

Днями свій славний життєвий ювілей відзначили двоє жительок Улашанівської громади – Ніна Володимирівна МЕТЕЛЬСЬКА та Тетяна Костянтинівна ВАСИЛЮК. Староста Іванівського старостинського округу Борис Хавронюк разом із соціальним працівником Наталією Лісковою від імені сільського голови привітали поважних іменинниць зі святом.

Фото без опису


Ніна Володимирівна МЕТЕЛЬСЬКА із села Іванівка зустріла свій 85-річний ювілей. Ця чуйна, добра, ласкава жінка разом з чоловіком народила та виростила двох синів – Сергія та Валерія. Нелегкі випробування випали на долю цієї щирої душею жінки. Понад десяток років вона доглядала за своїм чоловіком, який через хворобу був прикутим до ліжка. Довгий час пропрацювала бухгалтером у місцевому колгоспі. Своєю добротою і порядністю зажила повагу серед односельчан.

Фото без опису

****

 

Тетяна Костянтинівна ВАСИЛЮК із села Пузирки відзначила свій 80-річний ювілей. Усе своє життя жінка пропрацювала різноробочою у колгоспі. Нелегкою є її доля. Жінка – багатодітна мати, рано овдовіла, але усі випробування долі не зчерствили її серця. Свою любов вона віддавала дітям. Обставини склалися так, що вони зараз проживають за кордоном, але навідують свою стареньку матір. Свій ювілей Тетяна Костянтинівна зустріла у колі дітей, онуків та правнуків.

Фото без опису

 

Шановні ювілярки, щиро бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного затишку, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від родини, мирного неба над головою та ще довгих років життя.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь