A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ЖИТЕЛЬЦІ БАЧМАНІВКИ ПРИСВОЄНО ЗВАННЯ «МАТИ-ГЕРОЇНЯ»

Дата: 26.02.2021 15:58
Кількість переглядів: 968

Фото без опису

Народжувати й плекати нове життя є найвищим покликанням жінки, яке потребує неабиякого терпіння та самовіддачі, нескінченної любові, ніжності та мудрості.  Бути матір’ю – почесно, але водночас дуже відповідально.  Особливої поваги викликають жінки, які народжують не одну, а декількох дітей, виховують, піклуються про них та дають їм путівку у майбутнє…

Днями голова Улашанівської сільської ради Микола Гизимчук разом зі старостою Марачівського старостинського округу Ілоною Шеренгівською  виконали приємну місію – урочисто вручили посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України «Мати-героїня» жительці села Бачманівка Зоряні Василівні ТОВСТЮК та висловили щирі слова вітань.

Це почесне звання – «Мати-героїня» Зоряні Василівні – багатодітній матері з села Бачманіки, яка народила та виховує сімох дітей, вручили відповідно до Указу Президента України від 15 грудня 2020 р. за №568/2020  за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку.

Сім’я Зоряни Василівни та Віктора Федоровича Товстюків – любляча і дбайлива, добре знана у селі. Двоє синів пані Зоряни уже пішли у самостійне життя, п’ятеро – школярі. Родина очікує на появу восьмого малюка.

Шановна Зоряно Василівно! Щиро вітаємо вас та бажаємо вам довгих років життя, здоров’я, терпіння, любові, добробуту та щасливої долі вашим дітям!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь