A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ДРУГЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 01.03.2021 19:10
Кількість переглядів: 746

Фото без опису

Сьогодні, 1 березня, у залі засідань громадської приймальні Улашанівської сільської ради під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука відбулося засідання виконкому, на якому було обговорено 24 важливих та актуальних питання порядку денного.

Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету – Оксана Олінійчук проінформувала присутніх про здійснення виконавчим комітетом Улашанівської сільської ради делегованих повноважень  органів виконавчої влади за 2020 рік.

Далі начальник фінансового відділу – Валентина Кухарчук надала інформацію про схвалення проекту рішення «Про виконання бюджету Улашанівської сільської ради за 2020 рік», про схвалення проєкту  рішення «Про комплексну програму профілактики злочинності на території Улашанівської сільської ради на 2021-2025 роки», про схвалення проекту  рішення «Про Програму розвитку архівної справи в Улашанівській сільській раді на 2021-2023 роки». А також довела інформацію стосовно Положення про робочу групу з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення) Улашанівської сільської ради.

Наступним доповідачем стала головний спеціаліст, інженер-землевпорядник – Ірина Гончаренко, яка проінформувала про необхідність надання дозволів на  зрізання  дерев  у селах Улашанівка та Жуків; про присвоєння поштових адрес. Окрім того, І. Гончаренко детально прозвітувала щодо виконання місцевих цільових програм, охарактеризувала проблемні питання.

Завідувач військо-облікового бюро реєстраційного відділу – Оксана Маліновська надала інформацію щодо проведення оповіщення збору та поставки військовозобов’язаних  в особливий період.

Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Олексій Лавренчук проінформував щодо зарахування на квартирний облік громадян пільгових категорій, а також щодо реалізації соціально-економічних програм розвитку громади.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь