A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ

Дата: 04.03.2021 16:27
Кількість переглядів: 706

     Фото без опису

    Сьогодні, 4 березня, відбулося спільне засідання постійних комісій: з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності і правопорядку;  з питань бюджету, підприємництва, економічного розвитку та регуляторної діяльності; з питань комунальної власності, землеустрою та природокористування, транспорту, будівництва і житлово-комунального господарства та з гуманітарних питань.

    Засідання відбулося під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету, підприємництва, економічного розвитку та регуляторної діяльності Петра Семенчука та  голови комісії з питань комунальної власності, землеустрою та природокористування, транспорту, будівництва і житлово-комунального господарства Олександра Гарбарука за участі сільського голови Миколи Гизимчука та членів комісії.

   У ході проведення засідання присутні розглянули 32 питання порядку денного.

   Зокрема, одним із ключових питань став звіт сільського голови Миколи Гизимчука про роботу Улашанівського сільського голови і виконавчого комітету Улашанівської сільської ради за 2020 рік.

    Начальник фінансового відділу Валентина Кухарчук довела до відома інформацію про виконання бюджету Улашанівської сільської ради за 2020 рік; внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік.

   Також присутні заслухали низку важливих земельних питань, із якими присутніх ознайомила головний спеціаліст – інженер-землевпорядник  відділу архітектури та землеустрою Ірина Гончаренко.

   Члени постійних депутатських комісій взяли активну участь в обговоренні запропонованих питань порядку денного та висунули їх на розгляд пленарного сесії, яка відбудеться 10 березня у залі засідань громадської приймальні Улашанівської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь