A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ АПАРАТНЕ НАВЧАННЯ

Дата: 19.03.2021 18:19
Кількість переглядів: 820

Фото без опису

Сьогодні, 19 березня, у залі засідань громадської приймальні відбулося апаратне навчання серед працівників виконавчого комітету Улашанівської сільської ради під головуванням Оксани Олінійчук, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету. Вони були спрямовані на удосконалення роботи відділів виконкому сільської ради.

Так, першою присутні заслухали головного спеціаліста з питань кадрової роботи відділу загальної і організаційної роботи Ганну Поліщук, яка доповіла стосовно Е-декларування та наголосила на термінах та суб’єктах його подання.

Далі керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Оксана Олінійчук донесла інформацію стосовно Положення про відділи, наголосила на дотриманні правил внутрішнього трудового розпорядку та етики поведінки посадової особи органу місцевого самоврядування.  А також довела до відома про проведення щорічної оцінки  посадових осіб місцевого самоврядування.

Заступник сільського голови Олексій Лавренчук проаналізував  порядок підготовки законодавчих актів та документів сільської ради.

На завершення, секретар Улашанівської сільської ради Лариса Мазур зосередила увагу працівників виконавчого комітету стосовно порядку підготовки рішень для розгляду на сесії сільської ради.

Загалом апаратне навчання відбулося конструктивно зі жвавим обговоренням запропонованих тем.   

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь