A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ТРЕТЄ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 05.04.2021 16:44
Кількість переглядів: 1101

Фото без опису

Сьогодні, 5 квітня, у громадській приймальні відбулося третє засідання виконавчого комітету Улашанівської сільської ради, на якому було розглянуто 19 актуальних питань порядку денного.

У ході проведення засідання члени виконкому зосередили свою увагу на розгляді проєкту рішення «Звіт про виконання Програми запобігання та зменшення впливу надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в Улашанівській сільській раді на 2019-2022 роки за 2020 рік».

Староста Марачівського старостинського округу Ілона Шеренгівська озвучила клопотання стосовно присвоєння почесного звання України – мати-героїня Н. І. Кунець.

Окрім того, члени виконкому розглянули 7 питань, які стосувалися надання дозволів на видалення зелених насаджень.

Також присутні зосередили свою увагу на питаннях про створення комісії з надання  одноразової матеріальної допомоги при виконавчому комітеті Улашанівської сільської ради, а також про внесення змін до рішення виконавчого комітету Улашанівської сільської ради від 03.01.2020 №105/2020 «Про  створення громадської комісії з житлових питань виконавчого комітету Улашанівської сільської ради.

У ході проведення засідання члени виконкому обговорили план роботи  виконавчого комітету Улашанівської сільської ради  на ІІ квартал 2021 року та стан виконавської дисципліни, організації документів  контролю та ведення діловодства у виконавчому комітеті Улашанівської сільської ради за І квартал  2021 року.

Одним із важливих питань порядку денного засідання виконавчого комітету сільської ради стало обговорення щодо схвалення проєкту  рішення «Про внесення змін до Цільової програми  забезпечення чергових призовів громадян Улашанівської ОТГ на строкову військову службу  з жовтня 2020-2024 роки».

На завершення присутні заслухали інформацію щодо затвердження Порядку проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами місцевого самоврядування Улашанівської сільської ради покладених на них завдань та обов’язків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь