A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛАСЯ V ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 08.04.2021 16:22
Кількість переглядів: 816

Фото без опису

Сьогодні, 8 квітня, у залі засідань громадської приймальні відбулося V позачергове засідання сесії Улашанівської сільської ради VIII скликання під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука за участі секретаря сільської ради Лариси Мазур і 15 депутатів.

Цього дня роботі сесії передувало спільне засідання двох постійних комісій з питань бюджету, підприємництва, економічного розвитку та регуляторної діяльності та з гуманітарних питань, на яких члени постійних комісій детально розглянули 7 важливих питань порядку денного. Ці питання були винесені на розгляд V позачергової сесії.

У ході сесійного засідання депутати розглянули 45 важливих для життєдіяльності громади питання, які було винесено на порядок денний сесії.

Так, під  час засідання депутати прийняли рішення стосовно внесення змін до Цільової програми забезпечення чергових призовів громадян Улашанівської громади на строкову військову службу на 2020-2024 роки», зважаючи на карантинні обмеження та необхідність проведення певних заходів та тестувань.

Окрім того, депутати розглянули питання щодо внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік, а також передачу майна з балансу Улашанівської сільської ради в оперативне управління фінансовому відділу.

Депутати прийняли рішення про надання дозволу на списання об’єкта незавершеного будівництва будівлі їдальні Перемишельської гімназії згідно з висновками відповідних фахівців.

На сесійному засіданні депутати також заслухали інформацію про хід виконання «Програми запобігання та зменшення впливу надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в Улашанівській сільській раді на 2019-2022 роки» за 2020 рік.

Неабияку увагу депутати зосередили навколо розгляду земельних питань та прийняли відповідні рішення.

У своїй роботі депутати розглянули також депутатський запит депутатів Улашанівської сільської ради А. І. Почекети, М. М. Нечая та Д. В.Савицького щодо організації заходів, спрямованих на придбання пожежного автомобіля.

Однак, вказане питання не знімається з порядку денного першочергових завдань керівництва громади і пошуки шляхів його вирішення продовжаться.

Окрім того, депутати розглянули й інші актуальні питання. В цілому сесійне засідання пройшло конструктивно зі жвавим обговоренням питань порядку денного.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь