A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У ПЕРЕМИШЕЛЬСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ РЕАЛІЗОВАНО ПРОЄКТ «ТУТ БУДЕ САД»

Дата: 20.04.2021 21:08
Кількість переглядів: 1224

Фото без опису

У Перемишельській гімназії буде свій яблуневий сад. Він розташовуватиметься на прилеглій до навчального закладу території. Це стало можливим завдяки власному проєкту «Тут буде сад».

Головним ініціатором, мотиватором і прикладом до наслідування цього цікавого задуму є велика дружня родина – трудовий, учнівський, батьківський колективи. Саме у них виникла ідея такого цікавого проєкту, адже, вони спільними зусиллями прагнуть відновити природну зелену красу рідного Перемишля.

Перший етап проєкту люб’язно згодився профінансувати екс-депутат   Олександр Миклуш, який виділив кошти на закупівлю саджанців дерев у розмірі 5000 гривень.

У другий етап проєкту: трудовий колектив гімназії із заступником  сільського голови Дмитром Бойчаком прибрали прилеглу територію: згребли листя, зрізали  і винесли сухе гілля, розчистили ділянку під майбутній сад.

Третім етапом проєкту було розорення землі для майбутнього саду. У цьому колектив завдячує Андрію Теслюку за надану агротехніку для розорення землі під сад.

Четвертий етап проєкту – позитивний результат. Спільними зусиллями учнів та педагогів висаджено плодові дерева на підготовленій території. Знаково, що у яблуневому саду посадили 110 дерев. Ця кількість є символічною, адже у гімназії зараз навчається 101 учень, також при цьому враховано і кількість класних керівників.  

Кожне посаджене дерево – це здобуток для екології і здоров’я людей. Саме такі благородні справи сприяють не тільки озелененню Перемишля, а й вихованню у підростаючого покоління відповідальності за екологію планети, виховують бережне ставлення до живої природи та потребу змінювати світ на краще власною працею.

Тож нехай кожен куточок не лише Улашанівської громади, а й усієї неньки-України буде мальовничим!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь