Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ЗВЕРНЕННЯ З НАГОДИ ДНЯ ПАМ’ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

Дата: 26.04.2021 08:13
Кількість переглядів: 764

Фото без опису

Ніколи не зітруться з пам’яті ні сучасних, ні наступних поколінь жахливі події, які сталися в ніч на 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС.

Тридцять п’ять років тому на Чорнобильській атомній електростанції сталася найбільша в світовій історії техногенна катастрофа, яка сколихнула увесь світ. Страшна ядерна аварія забрала життя і здоров’я тисяч наших співвітчизників, спричинила тяжкі екологічні наслідки, відізвалася болем та стражданнями у багатьох родинах.

Сьогодні, у цей пам’ятний і скорботний день, ми висловлюємо щирі слова вдячності та повагу за героїзм і самовідданість учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, які собою закрили світ від атомного лиха та врятували життя мільйонів людей. Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто пожертвував своїм життям,  захищаючи нас від смертоносного лиха.

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС! Дорогі земляки! Нехай ваше життя буде довгим, без негараздів і хвороб. Нехай ніколи не повториться шлях чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій і безпеку.

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь