A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ЧЕТВЕРТЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 24.05.2021 16:44
Кількість переглядів: 820

 

Фото без опису

Сьогодні, 24 травня, в залі засідань громадської приймальні відбулося четверте засідання виконавчого комітету Улашанівської сільської ради VIII скликання під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука.

У ході проведення засідання присутні члени виконкому розглянули 21 питання порядку денного.

Зокрема, члени виконавчого комітету розглянули питання та прийняли відповідне рішення «Про виконання Програми забезпечення протиепізоотичних заходів на території Улашанівської сільської ради на 2019-2020 роки, за 2020 рік». Із цього питання присутніх проінформувала начальник Славутськогорайуправління ГУ ДПС у Хмельницькій області – Любов Колесник.

Директор КП «Славутський центр первинної медико-санітарної допомоги» - Олег Гаврилюк надав інформацію щодо схвалення проєкту  рішення «Про хід виконання Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги жителів Улашанівської сільської ради на 2019-2021 роки, за 2019-2020 роки».

Начальник служби у справах дітей, сім’ї та молоді – Олена Пшевлодська прозвітувала щодо створення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Улашанівської сільської ради, а також про зарахування на квартирний облік та внесення змін до облікової справи.  

Далі головний спеціаліст з питань кадрової роботи – Ганна Поліщук довела інформацію про схвалення проєкту  рішення «Про виконання Програми організації громадських робіт на 2019 рік», а також «Про виконання Програми організації громадських робіт на території Улашанівської сільської ради  на 2020 рік».

У свою  чергу начальник відділу загальної і організаційної  роботи – Любов Китюшко-Шатковська проінформувала членів виконкому стосовно внесення змін до рішення виконавчого комітету Улашанівської сільської ради від 31.12.2020 №223/2020  «Про  заходи з питань  легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення»; внесення змін до рішення виконавчого комітету від 15.12.2020 №206/2020 «Про затвердження видів суспільно корисних робіт та переліку об’єктів соціальної сфери на виконання  громадських (суспільно корисних) робіт на території Улашанівської сільської ради»; внесення змін до рішення виконавчого комітету Улашанівської сільської ради від 15.12.2020 №205/2020 «Про визначення видів робіт, на яких будуть відбувати покарання засуджені до громадських робіт»; розгляд розпорядження Хмельницької обласної державної адміністрації  від 25.03.2021 №327/2021-р «Про підсумки роботи місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування області з розгляду звернень громадян у 2020 році та першочергові заходи щодо ефективного забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення у 2021  році».

Головний спеціаліст з питань соціального захисту населення – Ольга Дербугова надала інформацію про Координаційну раду з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми, а також створення комісії з надання одноразової матеріальної  допомоги при виконавчому комітеті сільської ради.  

Далі головний спеціаліст з питань цивільного захисту – Наталія Шитманюк проінформувала щодо схвалення проєкту рішення сесії сільської ради «Про внесення змін до Програми запобігання та зменшення впливу надзвичайних   ситуацій техногенного та природного характеру в Улашанівській сільській раді на 2019-2022 роки»; схвалення проєкту рішення сесії сільської ради «Про  внесення змін до цільової Програми забезпечення пожежної безпеки населених пунктів та об’єктів усіх форм власності в Улашанівській сільській раді Славутського району Хмельницької області на 2019-2022 роки».

Начальник відділу архітектури та землеустрою – Іван  Дзюба коротко ознайомив про необхідність впорядкування поштової адреси  та  зміни  назв нежитлових приміщень.

Про  внесення змін до рішення виконавчого комітету Улашанівської сільської ради від 03.01.2020 №105/2020 «Про  створення громадської комісії з житлових питань виконавчого комітету Улашанівської сільської ради проінформував заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Олексій Лавренчук.

Про організоване завершення 2020-2021 навчального року доповів заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Дмитро Бойчак.

Про затвердження Плану заходів із складання прогнозу бюджету Улашанівської сільської ради на 2022-2024 роки надала інформацію начальник фінансового відділу Валентина Кухарчук.

На засідання виконавчого комітету виносилось питання Про схвалення проекту  рішення «Про виконання програми сприяння матеріально-технічному забезпеченню військової частини Збройних Сил України А1358, дислокованої на території Улашанівської сільської ради»

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь