A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ВРУЧЕНО ПОДАРУНКОВІ СЕРТИФІКАТИ

Дата: 01.06.2021 18:11
Кількість переглядів: 846

Фото без опису

1 червня – Міжнародний день захисту дітей. Зазвичай це свято асоціюється з веселощами, позитивом та початком літніх канікул. Насправді воно покликане привернути увагу суспільства до проблем дітей, адже вони мають зростати в атмосфері любові, щастя та розуміння.

Цього дня закладах середньої освіти Улашанівської громади відбулися святкові заходи, які супроводжувалися піснями, танцями, дитячими розвагами з солодощами та веселими квестами.

Але особливої уваги дорослих потребують діти, які з  тих чи інших причин позбавлені батьківської любові та піклування. Так, з ініціативи сільського голови Миколи Гизимчука сьогодні, 1 червня, було вручено подарункові сертифікати на продуктові набори в сумі 300 гривень дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування та дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Окрім того, за сприяння депутата Хмельницької обласної ради Вадима Лозового дітям цих категорій також подарували волейбольні м’ячі.

Від імені сільського голови начальник Служби у справах дітей Олена Пшевлодська вручила дітям подарункові сертифікати та м’ячі, а також привітала дітлахів зі святом.

Дитинство - це чудова пора, так нехай кожна дитина в цей прекрасний святковий день відчує на собі всю материнську і батьківську любов, їх підтримку і захист від усіх життєвих негараздів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь