Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Проведено засіданні комісії з питань ТЕБ і НС

Дата: 07.06.2021 14:12
Кількість переглядів: 485

Фото без опису

07 червня поточного року під головування сільського голови Миколи Гизимчука відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Улашанівської сільської ради на якому розглянуто наступні питання: «Про стан виконання заходів щодо забезпечення протипожежного захисту нового урожаю», «Про заходи щодо забезпечення готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації в умовах ускладнення воєнно-політичної обстановки» та «Про роботу рейдових груп для здійснення моніторингових обстежень для контролю за виконанням заходів з протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19».

Участь у роботі комісії прийняли старости старостинських округів, керівники сільськогосподарських підприємств, які провадять свою діяльність на території громади, представники Шепетівського районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

В цілому обговорення питань порядку денного засідання комісії пройшло конструктивно та носило інформативний характер для усіх учасників. За результатами засідання прийнято протокольне рішення, яке доведено до виконання усім сторонам.

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь