A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАЛИ ЮВІЛЯРА

Дата: 10.06.2021 18:55
Кількість переглядів: 540

Фото без опису

Учора, 9 червня, свій славний ювілей відзначив житель села Улашанівка - Віктор Броніславович ЛЯСОЦЬКИЙ.

За дорученням сільського голови Миколи Гизимчука, діловод відділу загальної та організаційної роботи Валентина Семенчук разом з директором Улашанівського сільського Будинку культури Олегом Кондратюком щиро привітали ювіляра.

Народився Віктор Броніславович в рідному селі Улашанівка. Зростав у багатодітній родині. З дитинства любив працювати. Виховав 3-ох синів, кожен яких здобув гарну освіту: військового, вчителя та будівельника. Батько гордиться своїми синами.

Свій трудовий шлях ювіляр розпочав у Славутському комбінаті хлібопродуктів, де працював електриком, а згодом - трактористом у місцевому колгоспі. Цій нелегкій праці він віддав 30-ть років свого життя.

І сьогодні Віктор Броніславович дуже поважає сільську працю. Любить сільське господарство і техніку. Незважаючи на свій поважний вік він залюбки сідає за кермо свого улюбленця трактора ЮМЗ. 

Шановний ювіляре, дозвольте урочисто привітати Вас з ювілеєм і побажати залишатися повним сил і здоров’я, бути щасливим і прожити ще багато років у колі рідних і близьких людей. Нехай завжди Вам і Вашим близьким вдається все задумане, а всі біди обходять стороною Ваш дім.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь