A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ П’ЯТЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 22.06.2021 16:56
Кількість переглядів: 690

Фото без опису

Сьогодні, 22 червня, у залі засідань громадської приймальні відбулося п’яте засідання виконавчого комітету Улашанівської сільськї ради під головуванням заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Улашанівської сільської ради Олексія Лавренчука, за участі секретаря виконавчого комітету, керуючої справами Оксани Олінійчук та членів виконкому.

На порядок денний засідання було висунуто важливих 10 питань.

Староста Перемишельського старостинського округу – Тетяна Парфенюк довела інформацію

Щодо клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» двом жителькам цього старостинського округу –

Л.С. Журжіу та Т.В. Семенчук.

Начальник відділу загальної і організаційної  роботи – Любов Китюшко-Шатковська ознайомила з розглядом заяви ФОП Шпак А.Ю. щодо продовження роботи кафе «Легенда» в селі Улашанівка, а також про стан виконавської дисципліни, організації документів  контролю та ведення діловодства у виконавчому комітеті Улашанівської сільської ради за ІІ  квартал  2021 року; про  підсумки роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Улашанівської сільської ради за ІІ квартал 2021  року; про план роботи  виконавчого комітету Улашанівської сільської ради на ІІІ квартал 2021 року.

Головний спеціаліст з питань соціального захисту населення – Ольга Дербугова надала інформацію про Координаційну раду з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

У свою чергу, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Олексій Лавренчук проінформував про схвалення проєкту рішення сільської ради «Про внесення змін до рішення сільської ради від 08.01.2020 № 13-14/2020 «Про затвердження структури Хоровецької сільської пожежної команди Улашанівської сільської ради».

На завершення інспектор-землевпорядник відділу архітектури і землеустрою – Єлизавета Бондарук надала вичерпну інформацію про присвоєння поштової адреси Свято-Параскевському храму с. Цвітоха;  про надання дозволу на  зрізання  дерев  в с. Бачманівка.

За усіма питаннями були прийняті відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь