A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ

Дата: 02.07.2021 11:56
Кількість переглядів: 824

Фото без опису

У неділю, 4 липня, правоохоронці відзначають своє професійне свято – День Національної поліції України!

Сьогодні, 2 липня, керуючий справами виконавчого комітету Улашанівської сільської ради Оксана Олінійчук взяла участь в урочистостях із нагоди відзначення Дня Національної поліції України, які відбулися в актовій залі відділення поліції №1 у Славуті.

Цього дня лунали численні вітання на адресу славутських правоохоронців від голів та представників територіальних громад Славутського району та ветеранів галузі.

За значний внесок в справу боротьби зі злочинністю та з нагоди святкування Дня Національної поліції України від Улашанівської ТГ колективу відділення поліції №1 Шепетівського районного управління поліції ГУ Національної поліції в Хмельницькій області вручили подяку та цінний подарунок.

У свою чергу, керівник відділення поліції №1, майор поліції Сергій Возгречко вручив подяки керівникам громад подяки за постійну співпрацю і розуміння.

Шановні правоохоронці! На ваших мужніх плечах відповідальне й благородне завдання – захист життя та здоров’я  людей, прав і свобод громадян, боротьба зі злочинністю та охорона громадського порядку.

Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів та плідної праці, професійних досягнень в ім’я збереження миру та процвітання нашої незалежної держави!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь