A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ШОСТЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ 

Дата: 09.07.2021 13:31
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

Сьогодні, 9 липня, у залі засідань громадської приймальні відбулося шосте засідання виконавчого комітету Улашанівскої сільської ради  VIII скликання, яке пройшло під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. 

На засіданні члени виконкому заслухали інформацію про переведення дачного/садового будинку в житловий в Славутському садівничому товаристві «Сад»; надання дозволу на зрізання дерев; присвоєння поштової адреси господарським будівлям в селах Улашанівка та Миньківці.

Окрім того, члени виконкому розглянули питання про схвалення проєкту рішення «Про програму забезпечення національної безпеки на території Улашанівської сільської ради на 2021-2022 роки».

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також були питання про схвалення проєкту рішення сесії сільської ради «Про програму забезпечення національної безпеки на території Улашанівської сільської ради на 2021-2022 роки», а також про схвалення проєкту рішення сесії сільської ради «Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету за І півріччя 2021 року».

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які згідно з регламентом будуть оприлюднені на офіційному web-сайті Улашанівської територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь