Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Працівників ветеринарної медицини привітали з професійним святом

Дата: 05.08.2021 18:02
Кількість переглядів: 841

Фото без опису

 

8 серпня відзначається День працівника ветеринарної медицини. Ця професія є однією з найдавніших, найблагородніших та водночас найскладніших, адже вимагає, крім професіоналізму, фізичної сили, самовіддачі, чуйності.

Сьогодні, 5 серпня, напередодні професійного свята, у громадській приймальні Улашанівської сільської ради відбулися урочисті збори працівників ветмедицини.

Керуючий справами виконавчого комітету Улашанівської сільської ради Оксана Олінійчук узяла участь в урочистостях та привітала присутніх із професійним святом.

За багаторічну добросовісну плідну працю, професійну компетентність, відповідальність, ініціативність, самостійність в роботі, оперативність у прийнятті рішень,сумлінну працю в системі ветеринарної медицини, особистий внесок у розвиток ветеринарної медицини грамотою Улашанівської сільської ради нагороджено завідувача Красноставської дільниці ветеринарної медицини Славутської державної лікарні ветеринарної медицини Віктора БОНДАРЧУКА.

Шановні працівники ветеринарної медицини!

Низький уклін вам за самовіддану працю, працелюбність, щедрість душі і теплоту сердець! Бажаємо вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, прихильності долі, миру і процвітання, успіхів у здійсненні намічених планів!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь