A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ДЕЯКІ ПИТАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ БАГАТОДІТНИХ МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНИХ СІМЕЙ

Дата: 10.08.2021 12:00
Кількість переглядів: 893

Фото без опису

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ УЛАШАНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Порядком виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 року №803, визначено механізм виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року (далі — одноразова грошова допомога) одержувачам державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям з числа багатодітних сімей за рахунок коштів державного бюджету.

Одноразова грошова допомога призначається у розмірі 2 000 гривень на кожну дитину з багатодітної малозабезпеченої сім’ї, яка станом на 1 серпня 2021 р. має вік 6—18 років (включно) та виплачується багатодітним сім’ям, які станом на 1 серпня 2021 р. є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.

Виплата одноразової грошової допомоги проводиться структурними підрозділами з питань соціального захисту населення за матеріалами справ одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям з числа багатодітних сімей без звернення таких одержувачів.

Розмір одноразової грошової допомоги не включається під час обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї (домогосподарства) для призначення всіх видів державної соціальної допомоги та житлових субсидій, які відповідно до законодавства надаються залежно від сукупного доходу сім’ї (домогосподарства).

Враховуючи вище викладене та з метою визначення права на надання одноразової грошової допомоги, просимо представників багатодітних сімей звернутись в серпні 2021 до уповноважених осіб Улашанівської сільської ради із заявою про призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та декларацією про доходи та майновий стан осіб, які звернулися за призначенням усіх видів соціальної допомоги (за пред’явленням документу, що посвідчує особу).

У разі коли допомогу було призначено по 31.07.2021 року, нагадуємо про необхідність вчасно подати нові заяву та декларацію для призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям на наступний строк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь