A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ СЬОМЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 30.08.2021 16:45
Кількість переглядів: 869

Фото без опису

 

Сьогодні, 30  серпня, у громадській приймальні відбулося сьоме засідання  виконавчого комітету Улашанівської сільської ради VIII скликання під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука за участі секретаря виконавчого комітету Оксани Олінійчук та членів виконкому.

Під час проведення засідання обговорено 28 важливих та актуальних питань порядку денного.

Важливим питанням порядку денного стало схвалення прогнозу бюджету Улашанівської сільської ради на 2022-2024 роки та затверджено план заходів із складання проекту бюджету на 2022 рік.

Члени виконавчого комітету також розглянули питання, які стосувалися соціального захисту населення: внесено зміни до персонального складу комісії з надання одноразової матеріальної допомоги при виконавчому комітеті Улашанівської сільської ради та до Координаційної раду з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

Серед питань порядку денного члени виконавчого комітету таж розглянули   клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» жительці села Пашуки Ковальчук Тетяні Миколаївні.

У ході засідання також розглянуто питання щодо затвердження тарифів на послуги з поводження з побутовими  відходами КП «Добробут» Улашанівської сільської ради.

Своїм рішенням члени виконавчого комітету проголосували за зарахування вісьмох здобувачів освіти на навчання з цілодобовим перебуванням до Плужнянської гімназії Хмельницької обласної ради, а також за зарахування на квартирний облік окремих жителів громади.  

  Також у ході проведення засідання члени виконавчого комітету прийняли рішення про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 23.10.2019 № 80 «Про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій сільської ради», а також про чергову службу Улашанівської сільської ради.

Члени виконавчого комітету проголосували про надання дозволів на зрізання дерев, які перебувають в аварійному стані, у деяких населених пунктах громади;

виключення з числа службових житловий будинок в селі Миньківці; внесення змін до рішення виконавчого комітету від 07.02.2019 № 14 «Про створення комісії по обстеженню зелених насаджень, що підлягають видаленню на території Улашанівської сільської ради».

Згідно з регламентом усі рішення виконавчого комітету оприлюднені на офіційному web-сайті Улашанівської територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь