A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Шепетівська окружнапрокуратура інформує:

Дата: 14.09.2021 14:27
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

За незаконне заволодіння транспортним засобом житель однієї із ОТГ колишнього Славутського району відбуватиме реальне покарання!

 

 Шепетівською окружною прокуратурою з місцем дислокації у м.Славута на розгляд до Славутського міськрайонного суду спрямовано обвинувальний акт за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, вчиненим з проникненням у інше сховище.

За результатами досудового розслідування встановлено, що житель колишнього Славутського району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, проходячи поблизу домогосподарства односельчанина, помітив припаркований на подвір’ї автомобіль.

В подальшому, усвідомлюючи незаконність своїх дій, чоловік підійшов до автомобіля, сів на переднє сидіння водія та виїхав на вказаному транспортному засобі з подвір’я домогосподарства.

Однак, не впоравшись з керуванням авто, з’їхав у кювет.

Вироком Славутського міськрайонного суду громадянина визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого, ч.2 ст.289 КК України, та, враховуючи попередні судимості особи, призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь