A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

До уваги жителів Улашанівської об’єднаної територіальної громади!

Дата: 14.09.2021 15:13
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

 

В Улашанівській сільській раді функціонує мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, створена відповідно до рішення сьомої сесії Улашанівської сільської ради від 27.05.2021 року № 13-7/2021.

Метою діяльності мобільної бригади є надання соціально-психологічної допомоги постраждалим особам, зокрема соціальних послуг з консультування, кризового та екстреного втручання, соціальної профілактики відповідно до потреб постраждалих осіб. Мобільна бригада надає соціальні послуги шляхом проведення фахової консультації за допомогою телефонного звязку ( тел. 0989740679) та виїзду до місця проживання (перебування) постраждалих осіб чи іншого вказаного ними місця. 

Мобільна бригада надає соціально-психологічну допомогу також відповідно до запланованого графіку виїздів, відвідує сім’ї, які потрапили в складні життєві обставини для інформування про їх права та обов’язки, проводить обстеження умов проживання таких сімей та, у разі потреби, сприяє в наданні допомоги кваліфікованими спеціалістами. 

Отже, якщо ви стали жертвою домашнього насильства/насильства за ознакою статі або стали свідком такого явища, ви завжди можете звернутись до уповноваженої особи Улашанівської сільської ради (старости старостинського округу) особисто або через довірену особу (друзів, знайомих, сусідів, родичів), де вам порадять, що робити у вашій ситуації в конкретний момент. Також ви можете звернутись до будь-якого медичного закладу (тел. 103) або відділення поліції (тел. 102), зателефонувати на урядову телефонну гарячу лінію 15-47, на національну телефонну гарячу лінію з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми  та гендерної дискримінації, за номером 0-800-500-335 або 116123 (з мобільного), на національну дитячу телефонну гарячу лінію, за номером 0-800-500-225 або 116111 (з мобільного), до Координаційного центру з надання правової допомоги, за номером 0-800-213-103. Дзвінки є безкоштовними зі стаціонарних та мобільних телефонів, анонімними й конфіденційними.

 

Якщо ви зазнали будь-якого з видів насильства або розумієте, що існує загроза його скоєння, памятайте, що найголовніше правило – НЕ МОВЧАТИ!

 

Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоровя, миру та затишку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь