A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАЛИ РЯТІВНИКІВ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 17.09.2021 15:09
Кількість переглядів: 621

 

Сьогодні, 17 вересня, в Україні відзначається День рятівника – професійне свято сильних і мужніх людей, які завжди готові надати кваліфіковану допомогу постраждалим у разі виникнення непередбачених ситуацій і стихій.

Серед них і працівники 18 державної пожежно-рятувальної частини 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області.

З нагоди професійного свята у актовій залі пожежно-рятувальної частини відбулися урочистості за участі представників територіальних громад, які входять в зону обслуговування цієї частини, а також її особового складу.

Начальник 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області полковник цивільного захисту Андрій Сампір щиро привітав своїх колег із професійним святом та наголосив на тому, що вони з честю і гідністю виконують свої професійні обов’язки.

За його словами, особовий склад 18 державної пожежно-рятувальної частини неодноразово долучався до гасіння пожеж різної складності не лише Славутчини, а й інших районів. Важливо, що у березні рятувальники доклали чималих зусиль щодо допомоги при розгортанні єдиного мобільного шпиталю ДСНС України на території Славутської міської лікарні та підтримували його функціонування. Окрім того, у серпні поточного року рятувальники з Хмельниччини брали участь у гасінні пожеж в Греції та Туреччині. Також у  зв’язку з пандемією рятувальники постійно залучаються до робіт із дезінфекції та санітарної обробки об’єктів на різних територіях громад.    

Cільський голова Микола Гизимчук узяв участь в урочистостях і щиро привітав працівників 18 державної пожежно-рятувальної частини, побажав миру, міцного здоров’я, добра та наснаги в почесній справі порятунку людських життів та матеріальних цінностей.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, рішучі та сміливі дії, виявлені під час гасіння пожеж та порятунку життя людей та з нагоди Дня рятівника, грамотами Улашанівської сільської ради та цінним подарунком нагороджено:

- пожежного рятувальника Дмитра Талька;

- пожежного рятувальника Михайла Бендюга.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь