Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАЛИ РЯТІВНИКІВ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 17.09.2021 15:09
Кількість переглядів: 650

 

Фото без опису

Сьогодні, 17 вересня, в Україні відзначається День рятівника – професійне свято сильних і мужніх людей, які завжди готові надати кваліфіковану допомогу постраждалим у разі виникнення непередбачених ситуацій і стихій.

Серед них і працівники 18 державної пожежно-рятувальної частини 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області.

З нагоди професійного свята у актовій залі пожежно-рятувальної частини відбулися урочистості за участі представників територіальних громад, які входять в зону обслуговування цієї частини, а також її особового складу.

Начальник 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області полковник цивільного захисту Андрій Сампір щиро привітав своїх колег із професійним святом та наголосив на тому, що вони з честю і гідністю виконують свої професійні обов’язки.

За його словами, особовий склад 18 державної пожежно-рятувальної частини неодноразово долучався до гасіння пожеж різної складності не лише Славутчини, а й інших районів. Важливо, що у березні рятувальники доклали чималих зусиль щодо допомоги при розгортанні єдиного мобільного шпиталю ДСНС України на території Славутської міської лікарні та підтримували його функціонування. Окрім того, у серпні поточного року рятувальники з Хмельниччини брали участь у гасінні пожеж в Греції та Туреччині. Також у  зв’язку з пандемією рятувальники постійно залучаються до робіт із дезінфекції та санітарної обробки об’єктів на різних територіях громад.    

Cільський голова Микола Гизимчук узяв участь в урочистостях і щиро привітав працівників 18 державної пожежно-рятувальної частини, побажав миру, міцного здоров’я, добра та наснаги в почесній справі порятунку людських життів та матеріальних цінностей.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, рішучі та сміливі дії, виявлені під час гасіння пожеж та порятунку життя людей та з нагоди Дня рятівника, грамотами Улашанівської сільської ради та цінним подарунком нагороджено:

- пожежного рятувальника Дмитра Талька;

- пожежного рятувальника Михайла Бендюга.

Фото без опису

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь