A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 17.09.2021 16:20
Кількість переглядів: 814

Фото без опису

Щорічно у третю неділю вересня в Україні відзначають День працівника лісу - професійне свято працівників лісового господарства, лісової та деревообробної промисловості України.

Сьогодні, 17 вересня, з цієї нагоди відбулись урочистості в актовій залі Державного підприємства «Славутське лісове господарство».

Привітати лісівників з професійним святом завітали й почесні гості: начальник Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Петро Пешко, перший заступник голови Шепетівської РДА Олександр Мельник, голови та заступники територіальних громад Славутчини.

Зі вступним словом до присутніх звернувся директор підприємства Віктор Сапожнік, який наголосив на тому, що цьогоріч ДП «Славутське лісове господарство» відзначає свій 85-річний ювілей!

Зі слів багаторічного керівника держлісгоспу, підприємство йде в ногу з часом, впроваджує сучасні технології з вирощення посадкового матеріалу та догляду за ним і уже багато років поспіль веде лісове господарство на дуже високому рівні, про що свідчать ті високі показники у роботі та стан зелених насаджень попри природні та антропогенні виклики, які стоять перед славутськими лісівниками.

Сільський голова Микола Гизимчук також узяв участь в урочистостях та привітав увесь колектив держлісгоспу з вагомим ювілеєм і побажав подальших успіхів у роботі та високого визнання непростої праці лісівників в умовах сьогодення.

За сумлінну і плідну працю в галузі лісового господарства та активну життєву позицію грамотою Улашанівської сільської ради та цінним подарунком відзначено:

  • тракториста на лісогосподарських роботах Володимира Панасюка;
  • вальника лісу Анатолія Сопіжка;
  • вальника лісу Олега Мельника.

Фото без опису 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь