A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ВОСЬМЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 28.09.2021 13:29
Кількість переглядів: 599

Фото без опису

Сьогодні, 28 вересня, у громадській приймальні відбулося восьме засідання  виконавчого комітету Улашанівської сільської ради VIII скликання під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука за участі секретаря виконавчого комітету Оксани Олінійчук та членів виконкому.

У ході проведення засідання члени виконавчого комітету ознайомилися із питанням про створення оперативного штабу Улашанівської сільської ради з координації дій щодо попередження та ліквідації можливих надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період 2021/2022 року.

Далі присутні детально розглянули питання щодо визначення місця проживання малолітньої дитини, яке вивчалося Службою у справах дітей, сім’ї та молоді Улашанівської сільської ради.

Рішенням виконавчого комітету внесено зміни до облікової справи про перебування на квартирному обліку Стеценка Р.О.

Також детально розглянули стан виконавської дисципліни, організації документів контролю та ведення діловодства у виконавчому комітеті Улашанівської сільської ради за ІІІ квартал 2021 року; обговорили підсумки роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Улашанівської сільської ради за ІІІ квартал 2021 року та визначили план роботи виконавчого комітету Улашанівської сільської ради на ІV квартал 2021 року.

На завершення члени виконавчого комітету своїм рішенням внесли зміни до рішення виконавчого комітету Улашанівської сільської ради від 25.06.2019 №48 «Про затвердження постійно діючої комісії по обстеженню будівель і споруд».

Згідно з регламентом, усі рішення виконавчого комітету оприлюднені на офіційному web-сайті Улашанівської територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь