Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

БІБЛІОТЕКАРІВ УЛАШАНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 30.09.2021 12:57
Кількість переглядів: 949

Фото без опису

Сьогодні, 30 вересня, бібліотечна громада святкує Всеукраїнський день бібліотек.

З цієї нагоди в громадській приймальні Улашанівської сільської ради було організовано урочисті збори працівників бібліотечних закладів.

Всіх присутніх зі святом привітав сільський голова Микола Гизимчук та відзначив, що сьогодні наші бібліотеки, зберігаючи традиції, удосконалюють та урізноманітнюють свої послуги, дають можливість відвідувачам ознайомитись із духовною спадщиною нашої країни і громади зокрема та одержати повноцінну інформацію.

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек кращих бібліотекарів відзначено грамотою Улашанівської сільської ради та цінним подарунком.

За сумлінне виконання посадових обов’язків, активну популяризацію і збереження книги, перемогу у І етапі обласного конкурсу «Бібліотека – громаді» відзначено провідного бібліотекаря бібліотеки для дітей комунального закладу «Публічна бібліотека Улашанівської сільської ради» Олену Левчунець.

За креативне творче мислення, створення дитячого бібліотечного простору, активне позиціонування сільської бібліотеки в громаді відзначено бібліотекаря Губелецької сільської бібліотеки-філії комунального закладу «Публічна бібліотека Улашанівської сільської ради» Наталію Тимчук.

За творчу майстерність, активну участь у культурно-мистецькому житті громади, неординарний підхід до популяризації читання  відзначено бібліотекаря Іванівської сільської бібліотеки-філії комунального закладу «Публічна бібліотека Улашанівської сільської ради».

До щирих слів вітань також долучився заступник сільського голови з гуманітарних питань Дмитро Бойчак, який подякував бібліотекарям за самовіддану працю, активність, креативність і бажання розвиватися.

За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи Дмитро Бойчак вручив грамоти відділу з гуманітарних питань завідувачу відділу обслуговування бібліотеки для дорослих комунального закладу «Публічна бібліотека Улашанівської сільської ради» Наталії Політіці; бібліотекарю Цвітоської сільської бібліотеки-філії комунального закладу «Публічна бібліотека Улашанівської сільської ради» Людмилі Тоніцькій; бібліотекарю Жуківської сільської бібліотеки-філії комунального закладу «Публічна бібліотека Улашанівської сільської ради» Наталії Ткачук та бібліотекарю Хоровецької та Пашуківської бібліотек-філій комунального закладу «Публічна бібліотека Улашанівської сільської ради» Ларисі Сайпель.

У свою чергу, звертаючись до своїх колег, завідувач відділу обслуговування бібліотеки для дорослих КЗ «Публічна бібліотека Улашанівської сільської ради» Наталія Політіка висловила щирі слова вітань з професійним святом, побажала міцного здоров’я, гарного настрою та творчих успіхів, щоб щоденна праця завжди приносила радість і задоволення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь