A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ СІЛ БАЧМАНІВКА ТА ІВАНІВКА

Дата: 14.10.2021 09:05
Кількість переглядів: 615

Шановні жителі сіл Бачманівка та Іванівка!

Дозвольте сьогодні у день величного православного свята Покрови Пресвятої Богородиці привітати вас із Днем села! Впевнений у тому, що кожен із вас несе у своєму серці любов до своєї малої батьківщини. Саме вона надихає вас щодня до праці, створення комфорту і добробуту в рідній стороні.

Дорогі земляки! У цей святковий день від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу Улашанівської сільської ради та від себе особисто щиро вітаю вас усіх із Днем села! Нехай ваші серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Бажаю вам добробуту у кожну родину, суспільної злагоди та взаємоповаги. Нехай усі починання приносять лише користь громаді та розбудову ваших населених пунктів.

Зичу вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село та Улашанівську громаду, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Зі святом!

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь