A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ДНЯ ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

Дата: 18.10.2021 14:36
Кількість переглядів: 745

Фото без опису

Одним із найтяжчих злочинів у всьому світі є торгівля людьми. Вона є не лише сучасною формою рабства, що порушує права людини, а й тяжкою формою насильства. Жодна країна світу не може убезпечити себе від торгівлі людьми, і Україна не є виключенням.

Сьогодні, 18 жовтня, – Європейський день боротьби з торгівлею людьми.

Із цієї нагоди у громадській приймальні Улашанівської сільської ради відбулося засідання круглого столу на тему: «Запобігання та протидія торгівлі людьми».

Метою засідання було розкриття суті злочину торгівлі людьми, надання превентивних порад щодо запобігання торгівлі людьми.

Засідання провела головний спеціаліст з питань соціального захисту населення відділу з гуманітарних питань Ольга Дербугова.

Засідання відбулося за участі заступників сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра Бойчака та Олексія Лавренчука, начальника відділу служби у справах дітей, сім'ї  молоді Олени Пшевлодської, головного спеціаліста з питань освіти Тетяни Рубан, директора КУ «Центр надання соціальних послуг Улашанівської сільської ради» Майї Наталіч, а також старост старостинських округів Улашанівської сільської ради, фахівців Славутської міськрайонної філії Хмельницького обласного центру зайнятості.

У ході проведення засідання було обговорено питання щодо впровадження національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі дітьми. Також учасники круглого столу обговорили порядок дій щодо проведення інформаційно-просвітницької кампанії з протидії торгівлі людьми на території Улашанівської сільської ради.

Присутні заслухали інформацію щодо запобігання та протидії булінгу та попередження насильства  в учнівському середовищі, сім’ї та жорстокого поводження з дітьми.

Увазі учасників заходу також було представлено інформативні слайди та виставку художньої літератури  на тему протидії торгівлі людьми, а також роздано пам’ятки з попередження торгівлі людьми, розроблені спеціалістами Улашанівської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь