A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У КАМ’ЯНЦІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 27.10.2021 17:58
Кількість переглядів: 1508

Фото без опису

Сьогодні, 27 жовтня, в один із погожих осінніх днів у селі Кам’янка вся робота завмерла, бо відзначали тут День села.

Розпочалося святкування на подвір’ї сільського клубу.

До уваги сільських жителів у приміщенні розмістилася виставка вишитих бісером картин бібліотекаря Кам’янківської сільської бібліотеки Інни Дементьєвої, а також невелика виставка малюнків, які з любов’ю до свого рідного села намалювали наймолодші його жителі.

Багато позитивних емоцій гостям свята подарували учасники концертної програми, яка вдалася на славу, – вихованці Цвітоського ліцею підготували музичні і танцювальні номери. Рідне село в піснях оспівували двоє чарівних жінок – місцева жителька Тетяна Августінович та завклуб Тетяна Магазенюк. Присутні на святкуванні також взяли участь у веселих конкурсах та у винагороду отримали сюрпризи від організаторів свята.

До своїх земляків із вітальними словами звернувся староста Цвітоського старостинського округу Дмитро Савчук, який від імені сільського голови Миколи Гизимчука, виконавчого комітету та депутатського корпусу Улашанівської сільської ради побажав усім міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості й миру, щоб щастя, любов та достаток жили у кожному домі і у кожній родині.  

З нагоди Дня села, щирі слова вітань лунали і на адресу довгожительок села – Віри Андріївни Аврамчук та Ольги Петрівни Шардакової, також місцевої жительки Тетяни Володимирівни Юшкової, яка удостоєна почесного звання «Мати-героїня». Щирі слова вдячності лунали і для місцевих жительок, які активно беруть участь у життєдіяльності села – Тамари Максимівни Тимчук та Валентини Юріївни Рибіцької. Цим жінкам, окрім слів вітань також вручено святкові листівки і грошові сертифікати.

Час іде і на мить не зупиняється. Роки дійсно летять, але село житиме доти, поки буде наповнене дитячим щебетом, веселим сміхом молоді, дзвінкими голосами співочих талановитих людей.

Жителі села отримали позитивних емоцій. День села  відзначили весело і дружно за приємної атмосфери. Тож нехай для добрих слів, щирих побажань, теплих спогадів збираються частіше люди!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь