A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ДЕСЯТЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 01.11.2021 15:17
Кількість переглядів: 647

Фото без опису

Сьогодні, 1 листопада, у залі засідань громадської приймальні відбулось десяте засідання виконавчого комітету  Улашанівської сільської ради, яке провів сільський голова Микола Гизимчук, за участі секретаря виконавчого комітету Оксани Олінійчук та 18 членів виконкому.

Під час засідання було розглянуто 12 важливих питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади.

Зокрема, під час засідання прийнято відповідні рішення щодо низки цільових програм – «Про Програму сприяння матеріально-технічному забезпеченню військової частини Збройних сил України А1358, дислокованої на території Улашанівської сільської ради»; «Про внесення змін до цільової Програми забезпечення безпеки населених пунктів та об’єктів усіх форм власності в Улашанівській сільській раді Славутського району Хмельницької області на 2019-2022 роки»; «Про затвердження Програми «Поліцейський офіцер громади» Улашанівської сільської ради на 2022-2023 роки»; «Про Програму профілактики та боротьби із захворюванням тварин на сказ на території Улашанівської сільської ради на 2021-2026 роки».

Також в ході проведення засідання прийнято рішення про внесення змін до складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Улашанівської сільської ради; надання дозволу на зрізання аварійного дерева в с. Кам’янка; погодження Статуту громадського формування з охорони громадського порядку «Жуківський курінь» та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 01.03.2021 року №24/21 «Про проведення оповіщення збору та поставки військовозобов’язаних в особливий період».

Окрім того, члени виконкому розглянули питання про схвалення проєкту рішення сесії «Про внесення змін до «Цільової програми чергових призовів громадян Улашанівської ОТГ на строкову військову службу з жовтня 2020-2024 роки».

Також присутні розглянули питання, що стосувалися захисту прав та інтересів дітей, серед яких: надання дозволу на відчуження земельної ділянки та затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь