A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ ДЕПУТАТСЬКИХ КОМІСІЙ

Дата: 09.11.2021 15:40
Кількість переглядів: 630

Сьогодні, 9 листопада, в залі засідань громадської приймальні відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності і правопорядку, з питань бюджету, підприємництва, економічного розвитку та регуляторної діяльності з питань комунальної власності, землеустрою та природокористування, транспорту, будівництва і житлово-комунального господарства, та з гуманітарних питань.

Засідання пройшло під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука, за участі секретаря сільської ради Лариси Мазур, керівників відділів, старост, які доповідали з питань, винесених до розгляду, та членів постійних депутатських комісій.

Під час роботи постійних депутатських комісій обговорювалися питання, внесені на розгляд одинадцятої сесії Улашанівської сільської ради VIІI скликання.

У ході проведення засідання присутні розглянули 79 питань порядку денного, а також отримали відповіді доповідачів на депутатські звернення.

Жваве обговорення відбулось при розгляді земельних питань, які стосувалися надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, затвердження технічної  документації і передачу земельних ділянок у власність та інші.

Далі свою роботу присутні зосередили на обговоренні програм, які планується затвердити аби громада мала можливість ефективно розвиватися.

Окрім того, члени постійних депутатських комісій зосередили свою увагу на розгляді питання стосовно затвердження звіту «Про виконання сільського бюджету за 9 місяців», а також внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік.

Разом з тим, депутати заслухали інформацію стосовно затвердження розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Улашанівська сільська рада, та Порядку відшкодування витрат.

Присутні також зосередили свою увагу на розгляді питання щодо затвердження Положення про Службу у справах дітей, сім’ї і молоді Улашанівської сільської ради.

Напрацьовані рішення з рекомендаціями членів постійних комісій будуть розглянуті під час засідання одинадцятої сесії Улашанівської сільської ради, яка відбудеться 12 листопада у громадській приймальні сільської ради.

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь