A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Податківці продовжують знайомити платників податків як з новаціями законодавства, так і з сервісами, які розроблені податковою службою України на допомогу громадянам та суб’єктам господарювання

Дата: 10.11.2021 11:56
Кількість переглядів: 519

      Днями за участі начальника Славутської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області відбулась робоча зустріч з представниками Улашанівської ТГ.

      У ході зустрічі обговорено питання щодо легалізації трудової зайнятості, сплати земельного податку, орендної плати за землю,  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, погашення податкового боргу, застосування РРО/ПРРО, а також пошуку резервів та забезпечення додаткових надходжень до бюджету.                     

       Під час зустрічі начальник Славутської ДПІ ГУ ДПС Хмельницької області Володимир Яремчук зазначив, що зараз всі працюють в умовах обмежувальних протиепідемічних заходів, тому максимальне використання дистанційного формату спілкування  та електронних сервісів досить актуальне. Для того, щоб платники були обізнані в останніх змінах законодавства, податкова служба використовує соціальні мережі, де можна отримувати інформацію з офіційних сторінок як ДПС України, так і Головного управління ДПС у Хмельницькій області. Це мережі: Facebook, YouTube та Telegram.

 

     Володимир Яремчук також нагадав про електронний сервіс – «infoTAX», де  за допомогою месенджерів Telegram та Viber можна отримувати інформацію щодо стану розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, повідомлення про результати обробки документів, нагадування про необхідність подання звітності та сплати податків, та порадив  використовувати дистанційний формат спілкування. Також зробив  акцент на тому, що зараз, коли триває податкова амністія і декларація добровільного декларування подається лише в електронному вигляді, питання використання електронних сервісів є дуже актуальним.

        Крім того, на завершення він наголосив, що з 1 січня 2021 року функціонує єдиний рахунок для сплати податків, зборів та єдиного внеску, який платники податків за бажанням можуть використовувати для сплати грошових зобов’язань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь