ЗВЕРНЕННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Дата: 21.11.2021 08:34
Кількість переглядів: 283

Фото без опису

Шановні жителі Улашанівської громади!

Свобода ніколи не дається задарма і наш народ століттями боровся за неї.

Сьогодні, 21 листопада, в День Гідності та Свободи ми відзначаємо чергову річницю Помаранчевої революції і Революції Гідності. Ці події змінили хід української історії та життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе.

У часи Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року) ми обрали для себе найвищу цінність – честь, гідність, свободу свого народу, продемонстрували свою готовність об’єднатися заради світлого майбутнього.

Небесна Сотня пожертвувала найціннішим, що у них було. Вони віддали свої життя за своїх рідних та за кожного з нас. Вони стояли до кінця, не злякавшись погроз і пострілів.

Сьогодні боротьба за незалежність України, її суверенітет, кордони продовжується, і від зовнішньої агресії нас захищають такі ж патріоти й щирі люди.

Низький уклін тим бійцям, які ціною титанічних зусиль відстоювали і зараз стоять на варті свободи та територіальної цілісності нашої держави.

Від щирого серця бажаю усім добра, злагоди і непохитної віри, що ми зможемо перемогти та побудувати демократичну державу на основі принципів Гідності і Свободи.

Миру всім нам! Слава Україні! Шана героям!

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь