A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДЕЙ З ОБМЕЖИНИМИ ФІЗИЧНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ, ДЛЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ ТА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ З ДИТИНСТВА ЦЕНТРАЛЬНОЇ САДИБИ ГРОМАДИ - СЕЛА УЛАШАНІВКА ВЛАШТУВАЛИ ТЕПЛУ ЗУСТРІЧ ЗА СОЛОДКИМ СТОЛОМ

Дата: 03.12.2021 15:24
Кількість переглядів: 584

Фото без опису

 

Люди з особливими потребами є совістю суспільства. І до них має бути особливе ставлення. Неабиякої уваги і підтримки безперечно потребують діти. Їм потрібно більше світла, уваги та турботи.

З ініціативи сільського голови Миколи Гизимчука, Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Улашанівської сільської ради», з нагоди Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями, у приміщенні Улашанівської сільської бібліотеки-філії була організована тепла зустріч за солодким столом для дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю з дитинства.

Від імені сільського голови, директор КУ «Центр надання соціальних послуг Улашанівської сільської ради» Майя Наталіч висловила щирі слова підтримки присутнім, побажала міцного здоров’я, родинного затишку, миру і злагоди, щирих посмішок і теплих обіймів.

Запрошені не лише частувалися смаколиками, а й гарно провели час у колі дружнього спілкування. Окрім того, діти і дорослі, які їх супроводжували, із задоволенням оглянули книжковий фонд бібліотеки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь