A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛАСЯ ДВАНАДЦЯТА ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 10.12.2021 14:45
Кількість переглядів: 557

 

         Сьогодні, 10 грудня, відбулася позачергова дванадцята сесія Улашанівської сільської ради VIII скликання.

        У роботі сесії взяли участь, окрім сільського голови, ще 16 депутатів, на розгляд було винесено 7 питань порядку денного.

         Розпочинаючи сесійне засідання, сільський голова Микола Гизимчук вручив Почесні грамоти Улашанівської сільської ради трьом депутатам сільської ради VIII скликання  - Валентині Аврамчук, Петру Семенчуку та Юрію Ковальчуку за активну громадську та депутатську діяльність, особистий внесок в розвиток населених пунктів громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

         Роботі сесійного засідання передувало спільне засідання постійних депутатських комісій, на якому депутати детально розглянули винесені до розгляду питання.

        Так, у ході сесійного засідання депутати прийняли рішення про зміну місця знаходження Улашанівської громади, у зв’язку з реформою децентралізації, – зі Славутського району на Шепетівський район; внесення змін до Програми розвитку земельних відносин на території Улашанівської сільської ради на 2020-2023 роки.

          Одним із важливих питань сесійного засідання стало затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік; внесення змін до рішення від 01.07.2020 року № 2-19/2020 «Про встановлення місцевих податків і зборів», а також про внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік.

       Разом з тим, депутати розглянули питання про затвердження умов та додаткових умов оренди  і проєкту договору оренди об’єкта нерухомого майна комунальної власності Улашанівської  сільської ради.  

       У різному депутати розглянули три пропозиції депутата Улашанівської сільської ради VIII скликання Дмитра Савицького про звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів щодо недопущення підвищення тарифів для населення, належного забезпечення сфери охорони здоров’я та недопустимості наступу на фінансову спроможність місцевого самоврядування.

         Окрім того, депутати заслухали звернення голови ГФ «Улашанівська самооборона» Сергія Лясоцького стосовно ремонту приміщення  тиру та виділення приміщення для тренажерного залу в с. Улашанівка.

         За усіма питаннями депутатами були прийняті відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному сайті Улашанівської  сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь