ВІДБУЛОСЯ ДВАНАДЦЯТЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 13.12.2021 15:06
Кількість переглядів: 641

 

                     Фото без опису

      Сьогодні, 13  грудня, в громадській приймальні відбулося дванадцяте засідання виконавчого комітету Улашанівської  сільської  ради   VIII скликання. Засідання відбулося під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука, за участі секретаря виконавчого комітету Оксани Олінійчук. Всього взяло участь у засіданні 12 членів виконкому.

        У ході засідання присутні детально розглянули 7 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення.

       Розпочинаючи засідання, за сумлінне виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, активну громадську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування, сільський голова Микола Гизимчук вручив Грамоту Шепетівської районної ради головному спеціалісту з питань освіти відділу з гуманітарних питань Тетяні Рубан.

        Зокрема, члени виконавчого комітету розглянули питання  про призначення транспорту, який подається  до пункту збору територіальної громади після отримання  розпорядження Шепетівського  РТЦК  та  СП в особливий період.

        Також присутні зосередила свою увагу на розгляді питань про схвалення проєкту рішення сільської ради «Про  внесення змін до цільової Програми забезпечення пожежної безпеки населених пунктів та об’єктів усіх форм власності в Улашанівській сільській раді Славутського району Хмельницької області на 2019-2022 роки» (зі змінами); про схвалення проєкту рішення «Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Улашанівської  сільської ради на 2022 рік», а також про схвалення проєкту рішення сільської ради «Про сільський бюджет на 2022 рік».

        Далі члени виконавчого комітету скрупульозно підійшли до розгляду питання про визначення видів робіт, на яких будуть відбувати покарання засуджені до громадських робіт; про затвердження видів суспільно корисних робіт та переліку об’єктів соціальної сфери на виконання  громадських (суспільно корисних) робіт на території Улашанівської сільської ради; про план роботи  виконавчого комітету Улашанівської сільської ради на І квартал 2022 року.

        На завершення, члени виконавчого комітету прийняли відповідне рішення щодо питань про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав, а також про надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу житлового будинку.

       З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь