Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Повідомлення про оприлюднення та початок процедури визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки, розгляду, врахування пропозицій громадськості проектів генерального плану та планів зонування території окремих сіл Улашанівської ТГ

Дата: 14.12.2021 13:39
Кількість переглядів: 243

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення та початок процедури визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки, розгляду, врахування пропозицій громадськості проектів генерального плану та планів зонування території села Цвітоха, Кам’янка, Ташки, Романіни, Іванівка, Перемишель, Губельці, Волиця Шепетівського району Хмельницької області.

 

1.Улашанівська  сільська рада Шепетівського району Хмельницької області повідомляє про початок процедури визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО) Генеральних планів та планів зонування території сіл  Цвітоха, Кам’янка, Ташки, Романіни, Іванівка, Перемишель, Губельці, Волиця Улашанівської сільської ради Шепетівського району Хмельницької області.

2.Замовник стратегічної екологічної оцінки Генеральних планів та планів зонування території сіл Цвітоха, Кам’янка, Ташки, Романіни, Іванівка, Перемишель, Губельці, Волиця :

Улашанівська сільська рада Шепетівського району Хмельницької області  (вул.Перемоги,буд. 4, с. Улашанівка, Шепетівський район, Хмельницька обл., 30070, тел.0989740679)

3.Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку процедури  - 20.12.2021 р.

Строк здійснення процедури - 15 (п’ятнадцять) календарних днів.

б) способи участі громадськості:  у межах строку громадського обговорення громадськість має право подати замовнику у письмовій формі зауваження та пропозиції по звітах про стратегічну екологічну оцінку або в електронному вигляді на електронну пошту:  E-mail:  04405064@mail.gov.ua  

в) заплановані громадські обговорення відбудуться у приміщенні Улашанівської сільської ради за адресою : с. Улашанівка, вул. Перемоги, буд.4. Дата 20.01.2022 р. о 13.00. Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій  Мазур Микола Іванович.

г)  з проектами Генеральних планів , планів зонування та звітами про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись у відділі містобудування та архітектури, природних ресурсів і екології, розвитку громади та житлово-комунального господарства  Улашанівської сільської ради за адресою: с. Улашанівка, вул. Перемоги, буд.4 та на офіційному сайті Улашанівської територіальної громади  https://ulashanivska-gromada.gov.ua/

д) зауваження та пропозиції приймаються  у  приміщенні Улашанівської сільської ради за адресою: с. Улашанівка, вул. Перемоги, буд.4.

е)  екологічна інформація наведена в стратегічній екологічній оцінці генеральних планів та планів зонування  із статистичних даних, отриманих з відкритого доступу;

4.Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєктів державного планування відсутня.

5. У зв’язку з епідеміологічною ситуацією всім присутнім необхідно дотримуватись карантинних заходів безпеки у відповідності до діючого законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь