A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На території громади проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення

Дата: 15.12.2021 10:37
Кількість переглядів: 417

Попередження виникнення надзвичайних ситуацій є приорітетним напрямком діяльності Улашанівської сільської ради, адже життя та здоров’я людей є найвищою цінністю.

Відтак, особлива увага приділяється попередженню виникнення надзвичайних ситуацій пов’язаних з пожежною безпекою під час експлуатації пічного опалення, користування електроприладами, тощо.

Ефективним методом у боротьбі з попередженням виникнення пожеж серед населення громади є роз’яснення правил пожежної безпеки, яких громадянам слід дотримуватись у власних оселях. В населених пунктах громади дана робота систематично проводиться соціальними працівниками та старостами старостинських округів. Крім того, з даною метою утворено рейдову групу, члени якої проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення.   

Так, 14 грудня поточного року в селах Миньківці, Бачманівка, Марачівка та Вачів було проведено спільний рейд працівниками виконавчого комітету Улашанівської сільської ради, представником Шепетівського районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, старостами старостинських округів та фахівцями з соціальної роботи в ході якого жителям громади було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу. Особливу увагу в ході рейду приділено одиноким громадянам та сім’ях і особам, які опинилися в складних життєвих обставинах. Під час рейду було перевірено справність пічного опалення, роз'яснено правила поведінки з вогнем у побуті та вручено пам’ятки на відповідну тематику.

Дана робота на території громади буде продовжуватися і надалі, адже роз’яснення населенню правил пожежної поведінки є ефективним методом боротьби з виникненням пожеж.

Шановні жителі громади! Вкотре наголошуємо на необхідності дотримання правил безпечної експлуатації пічного опалення та користування електроприладами в побуті. Пам’ятайте, що життя і здоров’я Вас і Ваших рідних є безцінним!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь