Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ ДЕПУТАТСЬКИХ КОМІСІЙ

Дата: 21.12.2021 16:23
Кількість переглядів: 516

Фото без опису

      Сьогодні, 21 грудня, в залі засідань громадської приймальні відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій  з  гуманітарних питань, з питань бюджету, підприємництва, економічного розвитку та регуляторної діяльності з питань комунальної власності, землеустрою та природокористування, транспорту, будівництва і житлово-комунального господарства.

       Засідання пройшло за участі сільського голови Миколи Гизимчука, секретаря сільської ради Лариси Мазур, членів постійних депутатських комісій, керівників відділів та старост.

       Під час роботи постійних депутатських комісій обговорювалися питання, внесені на розгляд тринадцятої сесії Улашанівської сільської ради VIІI скликання.

       Усього у ході проведення засідання присутні розглянули 67 питань порядку денного, які стосувалися розвитку первинної медицини, роботи трудового архіву, у якому зберігається документація ліквідованих підприємств, соціального захисту та змін у статутах, які торкнулися комунальних підприємств, закладів культури та освіти громади у зв’язку зі зміною Славутського району на Шепетівський, а також низку земельних питань.

         Депутати детально підійшли до розгляду питань щодо внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік, розглянули Програму соціально-економічного розвитку сільської ради на 2022 рік, про сільський бюджет на 2022 рік та джерела його наповнення, інші.

        Усі питання порядку денного рекомендовані депутатськими комісіями до розгляду на черговій тринадцятій сесії Улашанівської сільської ради, яка відбудеться 23 грудня.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь