A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛАСЯ ТРИНАДЦЯТА СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 23.12.2021 16:58
Кількість переглядів: 629

Фото без опису

       Сьогодні, 23 грудня, під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука, відбулася тринадцята сесія VIII скликання Улашанівської сільської ради.

       Усього у сесійному засіданні взяли участь 16 депутатів. На його розгляд було винесено 69 питань порядку денного.

       Роботі сесії цього дня передувало засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності і правопорядку, на розгляд якої, окрім питань порядку денного сесійного засідання, винесено питання стосовно недотримання правил депутатської етики депутатом VIII скликання Улашанівської сільської ради Максимом Одальчуком, а саме неодноразове розповсюдження некоректних даних в соціальних мережах.

         В ході сесійного засідання депутати розглянули низку цільових програм – Програму розвитку архівної справи в Улашанівській сільській раді на 2021-2023 роки; Програму розвитку первинної медико – санітарної допомоги на 2022-2024 роки для жителів Улашанівської сільської ради; Програму  забезпечення виконання органами виконавчої влади делегованих повноважень, щодо реалізації державної політики на 2022 рік, Програму соціально-економічного розвитку сільської ради на 2022 рік, Програму забезпечення пожежної безпеки населених пунктів та об’єктів усіх форм власності в Улашанівській сільській раді Славутського району Хмельницької області на 2019-2022 роки (зі змінами) і Програму соціального захисту в Улашанівській сільській раді на 2022 -2023 роки та прийняли відповідні  рішення.  

         На сесійному засіданні депутати  схвалили зміни у статутах, які торкнулися комунальних підприємств, закладів культури та освіти громади у зв’язку зі зміною назви Славутського району на Шепетівський.

        Важливо, що в ході проведення сесії депутати розглянули питання щодо внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік та прийняли сільський бюджет на 2022 рік. 

         Окрім того, депутати розглянули питання щодо прийняття хореографічного  колективу самодіяльності «Пролісок» зі званням «народний аматорський» на баланс гуманітарного відділу Улашанівської сільської ради.

          Решта питань стосувалися виділення земельних ділянок із земель запасу Улашанівської сільської ради, виготовлення і затвердження документації із землеустрою та інші.

           За усіма питаннями депутатами були прийняті відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному сайті Улашанівської територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь