Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На території громади проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення

Дата: 10.01.2022 09:02
Кількість переглядів: 198

Фото без описуНа території громади продовжується робота щодо попередження виникнення надзвичайних ситуацій пов’язаних з порушенням правил експлуатації пічного опалення та правил пожежної безпеки в побуті.

Старостами старостинських округів, працівниками виконавчого комітету Улашанівської сільської ради та КУ «Центр надання соціальних послуг Улашанівської сільської ради» систематично проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення спрямована на попередження виникнення надзвичайних ситуацій пов’язаних з безпечним користуванням пічним опаленням, електроприладами, тощо.

Так, 05 січня поточного року в селах Цвітоха, Кам’янка, Хоровець, Пашуки та Гута було проведено рейд в ході якого відвідано оселі одиноких громадян та сімей і осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах. Під час рейду було перевірено стан пічного опалення, роз'яснено правила поведінки з вогнем у побуті, вручено пам’ятки на відповідну тематику та наголошено на необхідності усунення недоліків.

Фото без описуДана робота на території громади буде продовжуватися і надалі, адже роз’яснення населенню правил пожежної поведінки є ефективним методом боротьби з виникненням пожеж.

Шановні жителі громади! Вкотре наголошуємо на необхідності дотримання правил безпечної експлуатації пічного опалення та користування електроприладами в побуті. Пам’ятайте, що життя і здоров’я Вас і Ваших рідних є безцінним!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь