A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ЧОТИРНАДЦЯТЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 17.01.2022 13:39
Кількість переглядів: 426

Фото без опису

 

        Сьогодні, 17 січня, в громадській приймальні відбулося чотирнадцяте засідання виконавчого комітету Улашанівської  сільської  ради VIII скликання.

        Засідання відбулося під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука. Всього взяло участь у засіданні 21 членів виконкому.

        Під час засідання присутні детально розглянули 11 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення.

        Першим питанням порядку денному стало затвердження Плану основних заходів ланки цивільного захисту Улашанівської сільської ради територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області на 2022 рік.

        Далі присутні заслухали інформацію та ухвалили відповідні рішення щодо трьох цільових програм ради «Про хід виконання Програми розвитку автомобільних доріг комунальної власності на 2021-2025 роки на території Улашаніської сільської ради  за 2021 рік»; «Про хід виконання Програми розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2021-2025 роки на території Улашаніської сільської ради  за 2021 рік» та Про схвалення проєкту рішення ради «Про хід виконання Програми охорони навколишнього природного середовища Улашаніської сільської ради на 2021-2025 роки за 2021 рік».

         На завершення члени виконкому розглянули питання стосовно зміни  статусу чотирьох дітей, позбавленої батьківського піклування на статус дітей-cиріт  малолітніх жителів громади, а також про надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу житлового будинку.

        Далі члени виконкому заслухали інформацію про харчування дітей у закладах освіти Улашанівської сільської ради у 2022 році.

        На завершення засідання, в різному, присутні взяли до відома інформацію дільничного офіцера Улашанівської сільської ради, лейтенанта поліції Тараса Оніщука про пророблену роботу за 2021 рік.

        З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь