A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Послуга «ID-14»: один візит-одразу 2 послуги!

Дата: 21.01.2022 13:35
Кількість переглядів: 152

       Послуга «ID-14»- це комплексна послуга 2 в 1, яка передбачає оформлення ID-картки одночасно із можливістю зареєструватися у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків з подальшим відображенням інформації про реєстраційний номер платника податку у паспорті громадянина України. Ця послуга доступна особам, які досягли 14-ти річного віку та оформлюють паспорт громадянина України вперше.

       Вона надається безкоштовно за бажанням особи та для її отримання необхідно:

  • свідоцтво про народження;
  • оригінали документів, що підтверджують громадянство та посвідчують особу батьків або одного з них (у разі відсутності таких документів або у разі, коли батьки чи один із батьків такої особи на момент її народження були іноземцями або особами без громадянства, або у разі набуття особою громадянства України на території України подається довідка про реєстрацію особи громадянином України);
  • довідку про реєстрацію місця проживання.

       Подати документи на оформлення ID-картки вперше, а також отримати інші адміністративні послуги, які входять до компетенції служби, громадяни можуть у Славутському відділі УДМС області, що знаходиться за адресою:  вул. Площа Шевченка, 8, контактні телефони:  (03842) 7-23-17, (03842) 7-14-89. Графік роботи підрозділу в умовах «червоної зони» залишається без змін, а саме: з вівторка по п’ятницю з 9:00 до 18:00, у суботу з 9:00 до 16:45; обідня перерва з 13:00 до 13:45.

        Для зручності отримання цієї послуги рекомендуємо скористатися сервісом «Електронна черга», що дає змогу зареєструватись онлайн та обрати зручний час та дату для оформлення біометричного документа.

       Враховуючи карантинні заходи, просимо громадян під час відвідування підрозділу служби дотримуватись рекомендацій МОЗ України:

- користуватися захисною маскою та дезінфікуючими засобами;
- не створювати скупчення людей у підрозділі та дотримуватись безпечної відстані між людьми (щонайменше 1,5 метри).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь