Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 31.01.2022 08:14
Кількість переглядів: 265

ОГОЛОШЕННЯ!

03 лютого  о 9,00 год в приміщенні громадської приймальні відбудеться 15 засідання виконкому! З проектами рішень можна ознайомитись на сайті громади!

Фото без опису

 

ОРІЄНТОВНИЙ ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ

 п’ятнадцятого засідання  виконавчого комітету

Улашанівської  сільської  ради   VIII скликання 

 від    03 лютого 2022 року

 

1.Про схвалення проекту рішення сільської ради «Про хід виконання Програми запобігання та зменшення впливу надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в Улашанівській сільській раді на 2019-2022 роки за 2021 рік».

2.Про схвалення проекту рішення сільської ради «Про внесення змін до Програми запобігання та зменшення впливу надзвичайних   ситуацій техногенного та природного характеру в Улашанівській сільській раді на 2019-2022 роки».

3. Про оперативний штаб Улашанівської сільської ради з підготовки до пропуску льодоходу, весняної повені та паводку у 2022 році.

     Інформує: завідувач сектором з питань цивільного захисту населення виконавчого комітету – Наталія Шитманюк

 

4.Про схвалення проекту рішення сільської ради «Про хід виконання Програми розроблення (оновлення) містобудівної документації на підвідомчій території Улашанівської сільської ради на 2020-2023 роки за 2021 рік».

    Інформує: спеціаліст-архітектор відділу містобудування та архітектури, природних ресурсів і екології, розвитку громади та житлово-комунального господарства  виконавчого комітету  - Віктор Форсюк

5.Про схвалення проекту рішення сільської ради «Про хід виконання Програми розвитку земельних відносин на території Улашанівської сільської ради на 2020-2023 роки за 2021 рік».

    Інформує: головний спеціаліст, інженер-землевпорядник відділу містобудування та архітектури, природних ресурсів і екології, розвитку громади та житлово-комунального господарства  виконавчого комітету  - Ірина Гончаренко

6.Про схвалення проекту  рішення сільської ради «Про хід виконання Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги жителів Улашанівської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки, за 2021 рік».

   Інформує: головний лікар комунального підприємства «Славутський центр надання первинної медико-санітарної допомоги» - Олег Гаврилюк

7. Про схвалення проекту  рішення сільської ради «Про хід виконання Програми забезпечення медичними препаратами хворих на цукровий і нецукровий діабет жителів Улашанівської сільської ради на 2021-2026 роки, за 2021 рік.

8. Про схвалення проекту рішення сільської ради «Про виконання Цільової програми забезпечення чергових призовів громадян Улашанівської ОТГ на строкову військову службу на 2020-2024 роки, за 2020-2021 роки».

9.Про схвалення проекту рішення сільської ради «Про виконання Програми  відзначення державних та професійних свят, представницьких витрат та інших видатків, пов’язаних з діяльністю Улашанівської сільської ради за 2019 рік».

10. Про схвалення проекту рішення сільської ради «Про виконання Програми  відзначення державних та професійних свят, представницьких витрат та інших видатків, пов’язаних з діяльністю Улашанівської сільської ради за 2020 рік».

11. Про схвалення проекту рішення сільської ради «Про виконання Програми  відзначення державних та професійних свят, представницьких витрат та інших видатків, пов’язаних з діяльністю Улашанівської сільської ради за 2021 рік».

12. Про схвалення проекту рішення сільської ради "Про виконання бюджету Улашанівської сільської ради за 2021 рік".

  Інформує: начальник фінансового відділу – Валентина Кухарчук

13. Про схвалення проекту  рішення сільської ради «Про виконання Програми організації та проведення громадських робіт на території Улашанівської сільської ради  на 2021 рік».

14. Про схвалення проекту  рішення сільської ради «Про Програму організації та проведення громадських робіт на території Улашанівської сільської ради  на 2022 рік»

  Інформує: головний спеціаліст з питань кадрової роботи відділу загальної і організаційної роботи виконавчого комітету – Ганна Поліщук

15. Про  підсумки роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Улашанівської сільської ради за  2021  рік.

   Інформує: начальник відділу загальної і організаційної роботи виконавчого комітету – Любов Китюшко-Шатковська

16. Про початок розробки Стратегії розвитку Улашанівської  територіальної   громади   на 2023-2029 роки.   

17. Про утворення адміністративної комісії при виконавчому комітеті Улашанівської сільської ради. 

   Інформує: заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Олексій Лавренчук

 

18. Про затвердження переліку видів громадських робіт та переліку роботодавців за участю яких планується організація громадських робіт у 2022 році.

 

    Інформує: головний спеціаліст з питань кадрової роботи відділу загальної і організаційної роботи виконавчого комітету – Ганна Поліщук

 

Секретар виконавчого комітету                                           Оксана ОЛІНІЙЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь